Zoï van de Ven kiest voor buitenlands avontuur: "De top bereiken"

Zoï van de Ven juicht na een goal namens Feyenoord
Zoï van de Ven juicht na een goal namens Feyenoord Foto: © Orange Pictures

Zoï van de Ven vervolgt haar carrière in Portugal. De Nederlandse middenveldster heeft getekend bij SC Braga. Ze komt over van Feyenoord, waar haar aflopende contract niet werd verlengd.

"Ik heb voor de club gekozen vanwege de uitstekende kwaliteiten van mijn teamgenoten en de schoonheid van de stad. Ik hoop op het veld een sterke band te krijgen met mijn teamgenoten en heb heel erg veel zin in de start van het nieuwe seizoen", reageert Van de Ven op haar overstap.

Ze noemt zichzelf een 'creatieve speelster'. "Ik heb de mogelijkheid om één-tegen-één te spelen en ik ben van plan die creativiteit te gebruiken om het team te helpen overwinningen te behalen", aldus de middenveldster, die ambitieus is: "Ik geloof dat het team het hele seizoen uitstekend zal presteren. Met hard werken, toewijding en positiviteit kunnen we de top van de competitie bereiken."

Van de Ven speelde eerder voor FC Twente, Excelsior en SC Heerenveen. De afgelopen twee seizoenen was de 24-jarige middenveldster speelster van Feyenoord. Vorig jaar kwam ze achttien keer in actie in de Azerion Vrouwen Eredivisie, waarin ze twee doelpunten maakte. 

Lees meer:
0 reacties