Wullaert vestigt nieuw Eredivisie-record: "Ik heb mijn best gedaan"

Tessa Wullaert bij Fortuna Sittard
Tessa Wullaert bij Fortuna Sittard Foto: © Orange Pictures

Tessa Wullaert vestigde afgelopen vrijdag een record in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De spits van Fortuna Sittard scoorde maar liefst zeven doelpunten tegen Telstar.

Dubbel feest voor Wullaert, die afgelopen week ook haar verjaardag mocht vieren. "Een mooie week. Goede reden om het te vieren. Ik denk dat we een goede teamprestatie hebben neergezet. Een clean sheet, dat is het belangrijke. En we wilden de wedstrijd vanaf minuut één in de hand nemen."

"Ik denk dat we Telstar weinig gegeven hebben. De overwinning is verdiend", is het oordeel van Wullaert bij ESPN, die zelf zeven van de acht goals maakte. "Dat maakt mij blij. Als het team goed speelt en je staat er als spits, dan is het makkelijk. Ik denk dat er weinig moeilijke doelpunten waren. Het team heeft mij heel goed bediend. Zonder hen kan ik het niet, ik ben er heel blij mee."

Of de spits tegen Telstar op haar best was? "Ik stond er gewoon. Het waren weinig moeilijke doelpunten. Ik weet dat ik weinig kansen nodig heb om een doelpunt te maken. Ze gingen er goed in. Maar op mijn best? Tja... Zeven doelpunten, dan kun je niet slecht zijn, natuurlijk", lacht Wullaert. "Ik heb mijn best gedaan."

Lees meer:
0 reacties