Wullaert tekent enorme deal: "Nooit eerder zoveel gaan verdienen"

Tessa Wullaert
Tessa Wullaert Foto: © Pro Shots

Tessa Wullaert tekende recent een contract bij Inter. De 31-jarige spits verruilt Fortuna Sittard voor de Italiaanse ploeg, waar ze het 'meest interessante contract in haar carrière' heeft getekend.

Dat vertelt Wullaert aan het Gazet van Antwerpen. De Belgische krant volgde de aanvalster een dag in Milaan. Nadat de Red Flame haar handtekening had gezet, viel er flink wat spanning weg, zo merkte ook de moeder van Wullaert, Joke. "Nu de transfer rond is, is er een last van haar schouders gevallen. Ze had vooraf toch wat stress, dat voelde ik. De harttesten zijn hier niet min, hè."

Alle medische testen werden gedaan voordat Wullaert tekende. "Ik was verbaasd dat ze een hart hebben gevonden", grapt haar vriend, Mathias Deveugele. Het Belgische medium weet dat Inter ver is gegaan voor de diensten van de spits, die vorig seizoen topscorer werd in de Azerion Vrouwen Eredivisie. "Inter is financieel ver gegaan voor onze landgenote. Nog nooit betaalde de club zo veel geld voor een vrouw en nooit eerder zal Wullaert zoveel gaan verdienen", zo schrijft het Gazet van Antwerpen.

Lees meer:
0 reacties