Wullaert komt met afscheidsbericht: "Wat een rollercoaster was het"

Tessa Wullaert bij Fortuna Sittard
Tessa Wullaert bij Fortuna Sittard Foto: © BSR Agency

Tessa Wullaert heeft via Instagram afscheid genomen van Fortuna Sittard. Het was al langer bekend dat de 31-jarige spits deze zomer vertrekt uit Limburg en via sociale media komt de Belgische nu met een bericht richting haar medespeelsters, stafleden en supporters.

"Beste Fortunezen... De tijd is aangebroken...", begint Wullaert. "Bijna 2 jaar geleden tekende ik voor één van de grootste avonturen van mijn leven. Als kapitein van een nieuw project mee helpen om Fortuna op de kaart te zetten in het Nederlandse voetbal. Wat een rollercoaster was het!"

"Maar samen met het team én staf hebben wij heel wat mooie prestaties neergezet. Ik ben het team dan ook ontzettend dankbaar om mij te helpen aan de topschutterstitel dit seizoen", schrijft de vrouw die dit seizoen goed was voor 26 competitietreffers. "Jammer genoeg konden we gisteren onze mooie periode niet afsluiten met een groepsprijs, maar de afgelopen 2 jaar hebben we alleen maar gewonnen wat betreft het vrouwenvoetbal in en rond Fortuna", oordeelt Wullaert.

"Fortunezen, bijna 2 jaar geleden tekende ik voor één van de grootste avonturen van mijn leven. En ik zou het zo opnieuw doen. Beste team, staf én fans.. BEDANKT!", sluit ze af. Wullaert maakte na de bekerfinale, die Fortuna verloor, bekend dat ze al heeft getekend bij een nieuwe club. In de komende dagen zal bekend worden welke dat is.

Lees meer:
0 reacties