Worm wijst na nederlaag: "We moeten slimmer zijn in die duels"

Marelle Worm
Marelle Worm Foto: © BSR Agency

Telstar ging zaterdag onderuit op bezoek bij Feyenoord. Twee penalty's en een fraaie goal van Emma Pijnenburg deden de Witte Leeuwinnen de das om: 3-0.

Feyenoord was de bovenliggende partij, zo was ook het oordeel van Telstar-coach Marelle Worm. "In elk geval creëerden zij de grotere kansen." Telstar kreeg wel wat mogelijkheden. "Dan wil je de rust in met 0-0, maar krijgen we in blessuretijd een penalty tegen", zegt Worm tegenover het Haarlems Dagblad.

Een domper, zo vlak voor rust. "We deden richting het rustsignaal absoluut niet voor ze onder", aldus de coach. Telstar probeerde nog wat te forceren in de tweede helft, maar Feyenoord maakte de 2-0. "Na de 2-0 probeerden we nog iets te forceren, maar twee doelpunten overbruggen is natuurlijk niet niks. Echt hele grote mogelijkheden hebben we ook niet meer gecreëerd. Terwijl Feyenoord er ook gemakkelijk onderuit wist te voetballen."

In de blessuretijd ging de bal wederom op de stip. "Ook die eventuele overtreding kon ik niet goed zien. Maar we moeten in elke geval slimmer zijn in duels in ons eigen strafschopgebied, dan komen we niet in die situatie", is het oordeel van Worm.

Lees meer:
0 reacties