Wieke Kaptein: "Gelukkig geen handtekeningenjagers aan de deur"

Wieke Kaptein trok begin dit jaar in bij Danique Kerkdijk, Marisa Olislagers en Caitlin Dijkstra. De 18-jarige middenveldster wilde zich goed voorbereiden op haar aankomende stap naar Chelsea en ging daardoor als test uit huis.

Dat ging goed: Kaptein bleef bij haar teamgenoten wonen. Daar plukt ze ook op het gebied van voeding haar vruchten van: "We moeten heel erg op onze voeding letten, eigenlijk wel. Maar daar let je onbewust wel veel op. Je eet eigenlijk heel gezond, samen met de meiden. Sinds ik hier ook woon, eet ik eigenlijk een stuk gezonder. Je bent hier eigenlijk elke dag mee bezig, met z'n vieren."

"Avondeten eten we allemaal samen, dat is vaak pasta of rijst. Vaker rijst. En soms ook avg, aardappel, groente, vlees. We eten eigenlijk heel divers. In de ochtend nemen we vaak een shake", vertelt Kaptein voor de camera's van het clubkanaal. De vier wonen samen in de Karel Appelstraat. "De wijk weet wel dat hier vier speelsters van Twente wonen. Ze weten wel wie we zijn, maar kinderen weten niet dat wij hier wonen. Dat is wel fijn. We hebben geen handtekeningenjagers aan de deur, gelukkig niet", lacht de jongeling.

Lees meer:
0 reacties