Wieke Kaptein door het dolle heen: "Zeker het ideale afscheid"

Wieke Kaptein is dolblij dat ze met een titel afscheid kan nemen van FC Twente. De jonge middenveldster pakte dit weekend met de Tukkers de negende landstitel in de clubhistorie en vertrekt zo met een voldaan gevoel richting Chelsea.

"Eindelijk! Het is niet normaal, ik kan het niet geloven. Zo blij", zijn de eerste woorden van Kaptein voor de camera van FC Twente TV. "En in de eigen Grolsch Veste, dat is niet in woorden te omschrijven. Het is een andere wedstrijd dan normaal natuurlijk. Je weet dat je negentig minuten lang tegen jezelf speelt."

"Dat is anders. We moesten scoren, dat hebben we gedaan. Het is klaar, we zijn gewoon kampioen", maakt de middenveldster duidelijk. Na de openingsgoal viel er wat van FC Twente af, zo zag ook Kaptein. "We zaten er tegenaan te hikken. Er werd een goal afgekeurd en we schoten tegen de lat, maar dat gaat er allemaal niet om. We hebben twee keer gescoord, we hebben gewonnen."

"Dit is zeker weten het ideale afscheid. Ik ga alleen maar genieten. Wat er nu gaat gebeuren? Een feestje!", is Kaptein enthousiast.

Lees meer:
0 reacties