Wiegman enthousiast ontvangen: "Zal ons altijd blijven verbinden"

Sarina Wiegman
Sarina Wiegman Foto: © Orange Pictures

Sarina Wiegman was dinsdagavond voor even de 'vijand' voor de OranjeLeeuwinnen. Toch werd ook duidelijk dat ze nog altijd heel geliefd is in Nederland. Voorafgaand aan de wedstrijd, toen de naam van de bondscoach van Engeland werd omgeroepen, ontplofte De Galgenwaard uit enthousiasme.

"Dat is bijzonder. Je weet natuurlijk niet hoe de reacties zullen zijn. Dat is hartstikke leuk, dus ik heb even gezwaaid", lacht Wiegman bij de NOS. "Dat zie je, sport verbroedert. Dat zie je nu ook. We kennen elkaar ook allemaal. We hebben een mooie tijd gehad. Nu is er een nieuwe tijd aangebroken. Andries ken ik natuurlijk goed, de speelsters goed. Dat is heel leuk."

"Gaan we het veld op, dan gaan we strijden tegen elkaar. Dat is precies zoals het hoort. Na de wedstrijd is het weer prima", aldus Wiegman. "We hebben een hele mooie tijd gehad. Uiteindelijk ben je goed weggegaan. Dat gebeurt ook niet altijd in de sport, dus dat is wel fijn. We hebben zulke mooie dingen meegemaakt, dat zal ons altijd blijven verbinden.

Lees meer:
0 reacties