Wie stopt Martens en co bij FC Barcelona? "Niet vanzelfsprekend"

Lieke Martens in de Champions League
Lieke Martens in de Champions League Foto: © Pro Shots

Niets lijkt Lieke Martens en co bij FC Barcelona te stoppen in de jacht om de titel. De Catalanen kunnen komend weekend al kampioen worden.

FC Barcelona staat stijf bovenaan in Spanje. De ploeg is na 22 wedstrijden nog zonder puntverlies en heeft daarmee 66 punten verzameld. Het doelsaldo van de ploeg van trainer Jona Giráldez staat op +119.

Martens heeft ondanks die successen nog genoeg ambities. "Ik heb genoeg uitdagingen, hoor. Ik voel me goed. Dit wil ik volhouden. Ik voel me op het moment fijn bij Barcelona. Dat wil ik ook meenemen naar het Nederlands elftal", vertelt ze in gesprek met Voetbal International.

Bij Oranje ziet de aanvalster uitdagingen voor zichzelf. "Om daar wat meer het voortouw te nemen. Er is nog genoeg om voor te spelen", is Martens duidelijk. In de Spaanse competitie is FC Barcelona een maatje te groot voor iedereen.

FC Barcelona juicht na een doelpunt
Bizar: FC Barcelona kan komende speelronde al kampioen worden Lees ook

"Ik denk dat wij op dit moment gewoon een heel goed team hebben. Iedereen zegt altijd: 'De competitie is niet zo goed'. Maar wij winnen ook met 4-0 en 4-1 van de nummer één van Engeland (Arsenal, red.)", vervolgt de OranjeLeeuwin.

"Dan denk ik wel bij mezelf: Het is wel makkelijk gezegd dat het zo makkelijk is in Spanje. Het is echt niet zo vanzelfsprekend om alle wedstrijden maar te blijven winnen. Ik hoop dat we dat kunnen volhouden met ons team. En hopelijk kunnen we nog wat prijzen eraan toevoegen dit jaar", aldus Martens.

Over één ding is ze duidelijk: "We hebben een goed team, maar we moeten het wel elke keer laten zien op het veld. Iedereen praat over ons dat we het zo goed doen, maar het is ook een valkuil. Je moet wel echt scherp en gefocust blijven.

Desktop header 33 G Qg medium

Odds Boosts in de Champions League!

Welke grootmacht in de Champions League kies jij? De odds zijn speciaal voor nieuwe spelers flink verhoogd!

- Bayern München wint van RB Salzburg voor 4.00 keer je inzet!
- Liverpool wint van Inter voor 5.00 keer je inzet!
- Manchester City wint van Sporting CP voor 4.00 keer je inzet!
- Real Madrid wint voor 6.00 keer of PSG wint voor 7.00 keer je inzet!

Free Bet Champions League
Ook is er voor alle spelers van 24 jaar en ouder een Free Bet beschikbaar op de Champions League: zowel pre-match als live!

Lees meer:
0 reacties