Wessels blij: "Wij geloven sterk in potentie van vrouwenvoetbal"

De speelsters en staf van FC Twente
De speelsters en staf van FC Twente Foto: © BSR Agency

FC Twente heeft een unieke overeenkomst gesloten met De Reggeborgh Foundation. De investeringsmaatschappij is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor en tekent voor tien (!) jaar. 

Inge Wessels, Reggeborgh Foundation is blij met het partnerschap: "Als partner van Future of Twente hebben wij de afgelopen drie jaar vanaf de zijlijn al ervaren hoe het vrouwenvoetbal zich heeft ontwikkeld en enorme stappen heeft gemaakt. Wij geloven sterk in de potentie van vrouwenvoetbal en kijken ernaar uit om die professionalisering de komende jaren verder te blijven ondersteunen", vertelt ze via de clubkanalen van FC Twente.

"Het team is een prachtig uithangbord voor de opkomende generatie voetballende meisjes in de regio. Onze samenwerking zal ook gericht zijn op het leggen van verbindingen tussen FC Twente  en de ambitie van meisjes in deze sport", vervolgt ze.

Er is veel hoop voor een betere toekomst voor het vrouwenvoetbal. "De komende jaren worden onder andere diverse voetbalclinics bij de amateurverenigingen in de regio georganiseerd. Natuurlijk hopen wij dat op sportief vlak de positieve lijn wordt voortgezet in Nederland én Europa", besluit Wessels.

Lees meer:
0 reacties