'Wel een moment dat ik dacht: hmmmm, dit wordt wel kantje boord''

Op helene hendriks 5fc689024cd50
Op helene hendriks 5fc689024cd50 Foto: © Orange Pictures

Afgelopen zomer ontstond er een flinke rel bij Veronica Inisde, waar Hélène Hendriks ongewild een rol in speelde. Johan Derksen wilde namelijk van presentator Wilfred Genee af.

'De Snor' zag in Hendriks zijn opvolger, terwijl de presentatrice zich juist afzijdig probeerde te houden. "Ik moet eerlijk zeggen: ik heb het van de buitenkant meegekregen", geeft Hendriks aan in een item van Veronica Inside. "Natuurlijk heb ik heus wel met sommige mensen gesproken, maar ik was daar geen partij in."

"Het ging echt om die drie personen: Johan, René (van der Gijp, red.) en Wilfred. Waarom zou ik me daar tegenaan gaan bemoeien? Dat is natuurlijk grote onzin", vervolgt Hendriks, die wel een moment zag waarop ze serieus moest gaan nadenken over een vaste plek aan de tafel bij het programma.

"Er is wel een moment geweest dat ik dacht: hmmmm, dit wordt wel kantje boord. Het was absoluut niet gespeeld, het was echt bonje. En heftig ook", geeft de presentatrice aan, die uiteindelijk Derksen, Genee en Van der Gijp samen verder zag gaan.

"Toen ik ze op het huwelijk van René zag, dacht ik: nou, het komt wel goed. Ik denk dat wij als buitenwereld met zijn allen dachten: komt wel goed. Maar het was wel flinke bonje, hoor", besluit Hendriks.

Lees meer:
0 reacties