Waldus: "Als we dat doen, dan zijn wij de beste in Nederland"

Maruschka Waldus juicht na haar doelpunt tegen Feyenoord
Maruschka Waldus juicht na haar doelpunt tegen Feyenoord Foto: © Pro Shots

Maruschka Waldus maakte zondagmiddag de enige goal in de topper tussen PSV en Feyenoord. Ondanks de overwinning was ze niet helemaal tevreden: volgens haar had de stand groter moeten zijn.

"We bouwden goed op, switchten van kant, hielden de bal goed in de ploeg, kregen kansen. Alleen het laatste zetje ging net niet goed en dan valt de goal niet", aldus de centrale verdediger, die na een half uur de enige treffer van de wedstrijd maakte na een corner.

"Toen was het de deur dichtgooien voor de drie punten. Daarin moeten wij nog de volgende stap zetten, zodat we ook de 2-0 en 3-0 maken en het niet zo spannend wordt. Ik ben blij dat we lekker hebben gevoetbald en de drie punten thuis hebben gehouden", vertelt ze in het Eindhovens Dagblad. In Eindhoven is de ploeg nog ongeslagen, uit werd nog niet gewonnen.

Mogelijk gaat dat komend weekend lukken als de ploeg afreist naar Friesland voor het duel met SC Heerenveen. "Het wordt tijd. Als we zondag weer spelen zoals we nu gedaan hebben, dan heeft Heerenveen geen schijn van kans. Als we dat doen, dan zijn wij de beste in Nederland."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand