Waarom ook jouw club crypto promoot?

Bal Eredivisie
Bal Eredivisie Foto: © Orange Pictures

Tot voor kort werd er altijd een beetje lacherig gedaan waar het ging om cryptomunten. Het zou een hype zijn waar veel mensen hun geld mee zouden gaan verliezen. Het werd ook vaak gekoppeld aan technerds die in complotten zouden geloven. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en hoef je niet lang te zoeken naar succesverhalen waar het gaat om crypto investeringen.

Dat investeringen in crypto niet altijd een succes zijn, dat hoeven wij je wellicht daarentegen ook niet uit te leggen. Oplettendheid is dan ook geboden en je gezonde verstand gebruiken ook. Toch valt het ons op dat steeds meer crypto-advertenties op- en rond het voetbalveld verschijnen. Waarom doen clubs dit? En is dit een teken om actie te ondernemen?

Ieder zijn deel

Voorheen leek crypto en de investeringen daarin wellicht nog wat louche, maar vandaag de dag is dit echt veranderd. Door de huidige economische situatie en het dalende vertrouwen hierin ontstaan er allerlei alternatieven. Spaargeld doet namelijk op een bankrekening weinig, de inflatie neemt zeer snel toe en de huizenmarkt is oververhit.

Toen de afgelopen jaren de hype met crypto over was, en de berichten breder verspreid werden over het succes ervan, wilde iedereen wel een graantje meepikken toen de Bitcoin koers steeg. Dat een breder publiek geïnteresseerd raakte in de virtuele munt zorgde ervoor dat ook het publiek voor sponsoren groter werd.

Toegang voor iedereen

Voetbal staat bekend als een sport wat voor iedereen toegankelijk is; Van jong tot oud, van rijk tot arm. Je hebt een bal en een veld nodig, en je kunt beginnen. Dit komt overeen met de ontwikkeling binnen crypto.

Voorheen was investeren in crypto nog redelijk complex. Vandaag de dag kun je via handige tools en apps zoals BLOX (Sponsor van Ajax) op ieder moment starten én de koers checken. Hiermee kun je inspringen op de markt wanneer en waar jij maar wilt.

Kortom, de keuze van jouw club om voor een handelsplatform voor cryptomunten als sponsor te kiezen is heel logisch. Gebruik altijd je gezonde verstand, maar starten met investeren in cryptocurrency kan zeker lonen.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand