Waar ligt de toekomst van Vivianne Miedema? "Ik wil titels winnen"

Vivianne Miedema juicht
Vivianne Miedema juicht Foto: © Pro Shots

Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van Vivianne Miedema ligt. De spits speelde gisteren met Arsenal de laatste wedstrijd van het seizoen en mogelijk was dat ook het laatste duel van Miedema in het shirt van de club uit Londen.

"Ik wil titels winnen en dat is dit jaar niet gelukt", zei Miedema zondag na afloop van de wedstrijd tegen West Ham United tegen de BBC. Ondanks ze 2-0 zege wist Arsenal het Chelsea van Aniek Nouwen niet van de landstitel af te houden.

Miedema, die sinds 2017 uitkomt voor Arsenal, was ook dit seizoen weer belangrijk voor de Gunners. Ze maakte veertien doelpunten en acht assists. Het contract van de aanvalster in Londen loopt deze zomer af.

"Als ik het gevoel heb dat de club de stijgende lijn te pakken heeft en door kan groeien, dan blijf ik misschien nog wel één of twee jaar. Ik ga nu eerst een paar weken op vakantie en daarna zal ik een beslissing nemen over mijn toekomst", aldus Miedema.

Eerder deze week kwam het gerucht naar buiten dat de spits zo goed als rond is met FC Barcelona. Volgens dat gerucht zou Miedema in de komende twee weken worden gepresenteerd.

Vivianne Miedema juicht
'Vivianne Miedema erg dicht bij zomerse transfer naar FC Barcelona' Lees ook
Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand