VV Alkmaar langer door met Dekker: ''Wij zien veel vooruitgang''

Dekkercorinaop 606043ba290fa
Dekkercorinaop 606043ba290fa Foto: © Orange Pictures

VV Alkmaar gaat langer door met trainer Corina Dekker. De coach heeft haar contract bij de Alkmaarders verlengd.

Precies vijf jaar geleden tekende Dekker bij VV Alkmaar als trainer van de beloftenploeg. De afgelopen jaren bekleedde de coach verschillende functies bij de club, zoals trainer van de beloften, assistent-coach van de hoofdmacht en hoofd jeugdopleidingen.

Nu gaat Dekker dus voor een nieuw seizoen als coach bij VV Alkmaar. "Ik ben heel blij met het vertrouwen van de club en dat ik elke dag weer mag werken aan de ontwikkeling van zowel de meiden, maar ook mezelf als trainster", reageert ze via de kanalen van de club.

Ook Patrick Tenthof, algemeen manager van de Alkmaarders, is blij met de verlenging van Dekker: "Wij zijn erg blij dat Corina heeft bijgetekend en dus ook komend seizoen verantwoordelijk zal zijn voor het opleiden van onze talenten. Ondanks de moeilijke start dit seizoen zien wij veel vooruitgang en hebben wij alle vertrouwen in de ontwikkeling van VV Alkmaar."

"Daar komt bij dat wij ook trots zijn dat wij als enige in de Pure Energie Vrouwen Eredivisie een vrouwelijke hoofdcoach hebben. Niet alleen vrouwelijke speelsters geven wij de kans om zich te bewijzen op het hoogste niveau, maar ook onze coaches", aldus Tenthof.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand