"Vrouwen en voetbal is een combinatie als biefstuk met slagroom"

Afgelopen weekend werd de Klassieker bij de vrouwen voor het eerst in de Johan Cruijff ArenA gespeeld. Dit wat, wat betreft het toeschouwersaantal, een groot succes. In de Pantelic Podcast, wordt teruggeblikt op deze wedstrijd en blijken de meningen verdeeld.

"Ik ben van vrijheid blijheid, zolang ze het gras maar heel houden", geeft Cavinsky aan. "Vrouwen en voetbal is voor mij als biefstuk met slagroom, ik hou van allebei, maar ik vind het niet per se leuk. Je zag die goal van Ajax, toen snapte ik ook direct weer waarom. Als je de keeper van de tegenpartij ziet, dan kun je net zo goed een jas in de goal hangen. Ik zal wel weer boze reacties krijgen, maar ieder z’n ding. Als je er blij van wordt, moet je er heen gaan.”

“Ik kwam zaterdag bij de ArenA en wat ik heel tof vond is dat er voetbalteams, schoolklassen, en heel veel kinderen met ouders waren", geeft Lars van Eijden tegengas. "Het leek wel een soort schoolreisje. Heel veel mensen zijn voor het eerst in aanraking gekomen met Ajax en verliefd geworden op de club. Als je er niets mee hebt, hoef je er niet heen en hoef je niet te kijken. Alleen je hoeft er ook niet tegen te zijn.”

“Ik denk dat dit voor het vrouwenvoetbal heel vet was", gaat de podcast maker door. "Het is een sport die net begint en zich ontwikkelt. Ik heb genoten van alle blije kinderen en blije speelsters. Er was heel weinig pers aanwezig, wat ik best gek vond. Veel landelijke kranten waren er niet. Ik vind niet dat je alleen moet komen als het Nederlands elftal een EK speelt."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Almere City FC. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in Almere. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
2/03
PSV V
14:00
Fortuna Sittard W
za
2/03
Feyenoord V
16:30
Excelsior Rotterdam W
za
2/03
PEC Zwolle V
16:30
ADO Den Haag V
zo
3/03
FC Twente V
12:15
Ajax V
zo
3/03
AZ W
14:30
Utrecht W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 15 35 45
2 Ajax V 15 31 36
3 PSV V 15 21 30
4 Fortuna Sittard W 15 16 27
5 ADO Den Haag V 15 6 22
6 PEC Zwolle V 15 0 21
7 Utrecht W 15 -11 21
Bekijk de hele stand