Voetbal, vrouwen en verrassingen: tips voor de ideale trip naar Barcelona

Lieke Martens
Lieke Martens Foto: © Pro Shots

Gaat je hart net even wat sneller kloppen van een leuk voetbaluitje? Dan denk je er vast en zeker weleens een keer over na om een keer een wedstrijd in het buitenland bij te wonen. Je kunt hierdoor je favoriete buitenlandse club bewonderen, je maakt kennis met de gemoedelijke sfeer in het buitenland in het stadion en je hebt ook nog eens de perfecte reden gevonden om een bruisende citytrip te plannen. Een bezoek aan een wedstrijd in Barcelona staat dan vast en zeker erg hoog op je bucketlist.

Waarom het een goed idee is om voetbaltickets voor een wedstrijd in Barcelona te kopen

Sta je te popelen om het vliegtuig naar Barcelona te pakken voor een zinderende wedstrijd? Niet zo gek, want dit gaat een fantastische tijd zijn in de Catalaanse hoofdstad. Je maakt kennis met de gemoedelijke sfeer in het publiek en je staat oog in oog met de meest gepassioneerde voetbalfans. Maar ook de grootste helden in de voetbalwereld zie je een keer in het echt de sterren van de hemel spelen.

Je gaat voor een leuke en sportieve activiteiten met vriendinnen

Ben jij degene die erg druk in de weer is met het plannen van een citytrip? Dan ben je druk op zoek naar de beste trein- of vliegtijden of welke autoroute je moet rijden. Je denkt alvast na over het verblijf en welke adresjes erg leuk zijn om te eten. Maar heb je ook al eens een keer nagedacht over het boeken van een sportief dagje uit? Een voetbalwedstrijd bezoeken is dan zeker het overwegen waard. Je kijkt hier vast en zeker 90 minuten lang je ogen uit.

De ultieme vakantie voor je eigen voetbalteam

Maar een bezoek aan een wedstrijd is natuurlijk ook het perfecte uitje als je actief voetbalt bij de club. Niet alleen sta jij te springen om de tribune op te gaan. Iedereen uit het team vindt het ook minstens zo leuk. Hierdoor maken jullie vast en zeker herinneringen voor het leven en praat iedereen erg lang na over het uitje. Het is dus een goed idee om eens een keer na te denken over welke club jullie in Barcelona een keer willen zien. Hierdoor kan het zomaar zo zijn dat een lang gekoesterde wens eindelijk in vervulling komt.

Let er goed op wanneer de competitie start en eindigt in Barcelona

Het laatste waar je op zit te wachten, is dat je net achter net vist tijdens het kopen van de kaarten. Breng daarom nu alvast voor jezelf in kaart wanneer de competitie van start gaat en ook weer eindigt. Maar je kunt - op het moment dat de competitie bekend is gemaakt - ook alvast kijken welke wedstrijden wanneer worden gespeeld. Ideaal als je Barcelona graag ziet spelen tegen een specifiek ander team.

Ga op zoek naar een accomodaties in de buurt van het stadion

Op het moment dat je wat vaker een wedstrijd in eigen land mee hebt gemaakt, weet je het maar al te goed. Vlak voor aanvang van een wedstrijd kan het behoorlijk hectisch zijn in de stad. De parkeergarages staan vol, in de stad zijn de supporters goed vertegenwoordigd en er staan rijen bij de ingang van het stadion. En dit is natuurlijk ook altijd het geval bij een van de grootste stadia ter wereld: in Barcelona. Kies daarom slim voor een hotel, appartement of een andere soort accommodatie in de buurt van het stadion. Dat scheelt je meteen weer veel reistijd.

Zoek de gezelligheid op in het bruisende en sfeervolle Barcelona

In Barcelona kun je namelijk niet alleen het lokale team toejuichen. Ook de uit-club is minstens zo leuk om naar te kijken. Zeker zijn van een plekje? Reserveer vooraf de beste plaatsen op deze website en ben er zeker van dat je een wedstrijd bij kunt wonen. Zo start je goed en voorbereid je reis naar Barcelona en de voorpret kan alvast beginnen. Welke tickets wil je zelf maar al te graag een keer bemachtigen?

Weet je op dit moment al goed welke wedstrijd je het liefste in het echt wilt zien?

Wellicht heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor een wedstrijd die je altijd al hebt willen zien. Denk daarbij aan een wedstrijd tegen Madrid, Ajax of Arsenal. Door alvast de agenda te bekijken als het seizoen begint te naderen, kun je erg gericht op zoek gaan naar de beste tickets voor de wedstrijd. En aangezien er verschillende soorten rangen zijn waar je uit kunt kiezen, is er voor ieder budget een kaartje te koop.

Lees meer:
0 reacties