Vivianne Miedema: "Hoop ooit in een Feyenoordshirt te spelen, echt!"

Vivianne Miedema bij Arsenal
Vivianne Miedema bij Arsenal Foto: © Pro Shots

Vivianne Miedema vertrekt na 7 jaar bij Arsenal en is momenteel op zoek naar een nieuwe club. Het is alom bekend dat Feyenoord haar lievelingsclub is, maar speelt ze daar komend seizoen ook?

Volgens de 27-jarige international is het alleen nog te vroeg voor een overgang naar Feyenoord, al is uitstel wat haar betreft geen afstel. “Ik hoop ooit in een Feyenoordshirt te spelen. Écht", stelt Miedema tegenover 1908.nl. Aan opties lijkt ze geen gebrek lijkt te hebben. “Vrouwenvoetbal is groeiende, niet alleen in Engeland. Maar natuurlijk: er zijn in het vrouwenvoetbal geen vijftien topclubs dus we kunnen allemaal wel bedenken welke opties er zijn.” 

“Ik sta open voor een stap naar elk land in Europa. Londen is best wel makkelijk te bereiken vanuit alle landen in Europa dus wat dat betreft zijn er genoeg opties", gaat ze verder. "Wat het belangrijkste voor mij is, is dat ik ergens fit kan worden, goed behandeld wordt en Champions League kan spelen. Engeland is nog steeds de beste en meest complete competitie wat mij betreft, maar ik sta zeker open voor andere competities. Ik ben nu 27, hopelijk komen nu mijn topjaren.”

Lees meer:
0 reacties