Vissers blij met contract: "Meer toekomst als ik blijf presteren"

Kiki Vissers, hier in actie namens Jong FC Twente
Kiki Vissers, hier in actie namens Jong FC Twente Foto: © BSR Agency

Kiki Vissers tekende vorige week een profcontract bij FC Twente. De negentienjarige doelvrouw komt over van de beloften. 

Vissers kijkt tevreden terug op het afgelopen jaar. "Ik heb een heel goed seizoen gehad, veel speelminuten gemaakt. Ben daardoor beter gaan spelen. Je bouwt ook vertrouwen op, naar jezelf, naar het team en vanuit het team. Samenwerken wordt zo steeds beter en mooier", vertelt ze een interview met Dit is Helmond

Vissers speelt sinds de zomer van 2022 in Enschede en moest in haar eerste seizoen best wennen. "Voor het eerst het huis uit, in mijn examenjaar. Daarbovenop kreeg ik ook nog een duimblessure. Dat maakte mij onzeker", legt ze uit. "Na afgelopen seizoen zit ik heel goed in mijn vel. Ik ben geslaagd, mijn zelfstandigheid is vergroot en kreeg kansen om te trainen met het eerste."

De doelvrouw uit Helmond tekende een contract tot de zomer van 2025. "Een eenjarig contract is heel normaal als beginner. Als ik blijf presteren, is er mogelijk meer toekomst bij FC Twente. Dat ik bij een professionele Nederlandse club speel, voelt al fantastisch", besluit ze. 

Lees meer:
0 reacties