Vijg wijst naar Excelsior: "Dat heeft echt mijn ogen geopend"

Logo Excelsior
Logo Excelsior Foto: © Pro Shots

Frank Vijg is de nieuwe directeur van de Excelsior Foundation. In deze functie komen verschillende thema’s samen waar hij eerder in zijn werkzame leven mee te maken kreeg, zo vertelt hij op de website van de Rotterdammers.

Volgens Vijg is Excelsior meer dan een voetbalclub. "Juist het verhaal dat je in de genen van je club aan het graveren bent, is zo enorm waardevol voor de toekomst. Er komt hier veel samen waar ik mijn hele leven al aan werk; sportparticipatie, educatie, re-integratie, gezondheid, leefbaarheid/veiligheid. Alles binnen de context van een voetbalclub, die op die manier ook wil groeien. Ik vind het hartstikke mooi dat ik daar onderdeel van mag zijn", zegt hij.

De directeur is van mening dat de Kralingers een voorbeeldrol kunnen spelen. Daarbij wijst Vijg op het vrouwenvoetbal. "Dat heeft echt mijn ogen geopend. Ik kom al heel lang in stadions en bepaalde zaken ben je gek genoeg bijna normaal gaan vinden. In onze kernwaarden staat dat onze ambities nooit groter zullen zijn dan ons fatsoen."

"Dat vind ik een legendarische zin. Wij kunnen ons als club, foundation en businessclub ook in dat opzicht onderscheiden als we op ontwikkelingen vooruit blijven lopen. Dat is goed voor de club, want wat we met z’n allen doen, straalt af op Excelsior", besluit hij.

Feyenoord of PSV wint voor 50 (!) keer je inzet!

FC Twente en PSV nemen het zondagmiddag tegen elkaar op in De Kuip. Wie wint de topper tussen de nummers twee en één van de Eredivisie? Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord of PSV! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
9/12
PSV V
14:00
Ajax V
za
9/12
Feyenoord V
16:30
ADO Den Haag V
zo
10/12
Excelsior Rotterdam W
12:15
SC Heerenveen V
zo
10/12
Utrecht W
12:15
Fortuna Sittard W
zo
10/12
Telstar W
12:15
PEC Zwolle V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 8 20 24
2 Fortuna Sittard W 9 14 19
3 Ajax V 8 12 19
4 PSV V 10 13 17
5 Utrecht W 10 -4 17
6 PEC Zwolle V 9 3 16
7 ADO Den Haag V 9 4 12
Bekijk de hele stand