Vijfde vrouw in Nederland haalt UEFA Pro-diploma: "Verheugd en trots"

Corina Dekker bij RKC Waalwijk
Corina Dekker bij RKC Waalwijk Foto: © Orange Pictures

In navolging van Vera Pauw, Hesterine de Reus, Sarina Wiegman en Jessica Torny is er nu een vijfde vrouw in Nederland met het UEFA Pro-diploma. Haar naam? Corina Dekker.

Via sociale media meldt ze dat ze het diploma op zak heeft. "Ik ben verheugd en trots om te delen dat ik mijn UEFA Pro diploma heb behaald, het hoogst mogelijke diploma in het voetbal. Deze prestatie is het resultaat van hard werken, toewijding en een passie voor het spel. Een intensief maar vooral heel leerzaam jaar", schrijft Dekker.

"De uitdagingen en nieuwe inzichten die ik heb gekregen als trainer coach zijn waardevol en leerzaam geweest, deze hebben mij naar een heel nieuw niveau gebracht en kan niet wachten om deze toe te passen op het veld", gaat de coach verder.

Dekker richt haar woord van dank aan FC Dordrecht, waar ze het afgelopen jaar stage liep. "Dank aan FC Dordrecht, de staf en spelersgroep, Leon Vlemming, Joseph Oosting, Mo Allach voor hun inzet en kansen die ze mij in de afgelopen 2,5 jaar gegeven hebben waardoor ik dit heb kunnen halen. En mijn grootste dank voor mijn lieve gezin die het op veel momenten zonder mij moesten doen en mijn onvoorwaardelijk hebben gesteund", sluit ze af.

Lees meer:
0 reacties