VIDEO | Van Oosten toont ADO Den Haag-thuistenue voor komend jaar

Louise van Oosten toont het nieuwe thuisshirt van ADO Den Haag
Louise van Oosten toont het nieuwe thuisshirt van ADO Den Haag Foto: © Screenshot ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft vrijdag het nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Komend seizoen keren de verticale banen weer terug op het shirt van de residentieclub.

Volgens ADO Den Haag is het shirt een eerbetoon aan de 'legendarische seizoenen dat ADO Den Haag in het gestreepte thuisshirt speelde'. "Bijvoorbeeld het onvergetelijke seizoen 2010-2011, de laatste keer dat ADO Den Haag Europees voetbal behaalde door de play-offs te winnen", schrijft de club.

"Sinds de periode van shirtsponsoring aanbrak, heeft ADO Den Haag in de geschiedenis echter nooit een officieel thuisshirt met doorgetrokken geel-groene banen gehad en dat maakt dit tenue uniek in zijn soort", aldus ADO. Onder de kraag op de rug van het shirt bevindt zich het cijfer 1905, het jaar van de oprichting van ADO Den Haag.

Verder heeft het shirt een moderne ronde kraag in de kleur geel. Bij de vrouwen prijkt, net als afgelopen seizoen, GirlPower Radio als hoofdsponsor op de voorkant van het shirt. Namens de vrouwentak showt Louise van Oosten het nieuwe tenue.

Lees meer:
0 reacties