VIDEO | Van Dongen scoort, juicht én onthult geslacht van baby

Merel van Dongen heeft wederom een doelpunt gescoord namens Rayadas. De Nederlandse verdedigster was in de nacht van maandag op dinsdag (Nederlandse tijd) goed voor de zesde treffer in een 6-0 overwinning op Santos Laguna.

Van Dongen begon op de bank en zag vanaf daar hoe haar ploeggenoten al in de eerste helft afrekenen met Santos Laguna. Myra Delgadillo (tweemaal), Tana Carreto en Nicole Perez waren trefzeker. Delgadillo maakte tien minuten na rust haar hattrick en de 5-0 names de ploeg uit Monterrey. Na een uur spelen viel Van Dongen in.

Twee minuten later was de OranjeLeeuwin al trefzeker. Van Dongen nam een vrije trap en door een aanraking in de muur vloog de bal binnen: 6-0. Ze vierde de goal op een prachtige manier: met de bal onder haar shirt en duim in de mond, doelend op het feit dat Van Dongen en haar vrouw Ana Romero in verwachting zijn van een kindje.

Daar bleef het vervolgens bij. Rayadas sloot het duel af met tien speelsters, na een rode kaart voor Daniela Monroy. Na afloop van het duel vond er nog een heuse gender reveal plaats, waaruit bleek dat Van Dongen en Romero een meisje verwachten. Het kindje wordt in augustus 2024 verwacht.

Lees meer:
0 reacties