VIDEO | Van de Sanden terug in Liverpool-basis, maar City wint

Manchester City heeft deze week een zege geboekt in de Continental League Cup-wedstrijd tegen Liverpool. Het duel in Prenton Park eindigde in 3-4 in het voordeel van City.

Bij de club uit Manchester startte Kerstin Casparij in de basis. Jill Roord begon op de bank en viel in de 68e minuut in. Aan de andere kant had Shanice van de Sanden weer een basisplaats na haar blessure. De Nederlandse aanvalster speelde de eerste helft mee.

Manchester City kwam na ruim een halfuur spelen op voorsprong via Filippa Angeldahl, maar daarna was het aan Liverpool. Gemma Bonner maakte de 1-1 en direct na de pauze zette Natasha Flint de Reds op voorsprong. In de rust viel Chloe Kelly in bij City en zij maakte uiteindelijk het verschil.

Een minuut na de 2-1 maakte Jess Park de gelijkmaker, waarna twee goals van Kelly, waarvan één op aangeven van Roord, zorgden voor een 2-4 voorsprong voor de Citizens. In de blessuretijd deed Mia Enderby nog wat terug, maar het was uiteindelijk niet genoeg voor Liverpool: 3-4.

Lees meer:
0 reacties