VIDEO | Pelova verklapt: "Zij neemt frikandellen mee van Nederland"

Victoria Pelova en Lineth Beerensteyn gaan in een nieuwe 'Fan Questions' in op vragen van fans. De twee OranjeLeeuwinnen geven bijvoorbeeld antwoord op de vraag wat hun favoriete eten op een 'cheat day' is.

De twee worden ook gevraagd naar hun schermtijd. "Die van mij valt best wel mee, hoor", zegt Beerensteyn voor de camera's van OnsOranje. "Hetgeen wat ik het meest op mijn telefoon doe is WhatsApp en Instagram. Of bellen met familie en vrienden. Maar verder..." Bij Pelova is haar schermtijd ook laag: "Het laagste van het team."

Dat weet Beerensteyn maar al te goed: "Vic neemt nooit op of appt nooit terug", klinkt het. Wat de speelster van Arsenal en de aanvalster van Juventus het liefst eten op een 'cheat day'? "Lineth neemt frikandellen mee, van Nederland naar Italië. Ik heb ze trouwens ook, want Lineth heeft laten zien hoe je dat mee moet nemen", verklapt Pelova. Dat is dus wel iets wat de middenveldster graag eet op een 'cheat day'.

Beerensteyn lacht: "Inderdaad, cheat day, ik heb een airfryer thuis, dus neem ik vanuit Nederland gewoon minifrikandellen en minisnacks mee. Als ik gewoon thuis ben en een dagje denk: 'nou, vandaag heb ik echt niet zoveel zin om te koken', dan komt dit tevoorschijn. Airfryertje aan en die minifrikandellen erin hoor."

Lees meer:
0 reacties