VIDEO | Miedema scoort schitterend doelpunt in Noord-Londense derby

Zaterdagmiddag stond de Noord-Londense derby op het programma tussen Arsenal en Tottenham Hotspur. Daarin leidt Arsenal met rust met 0-2, mede dankzij een schitterend doelpunt van Vivianne Miedema.

In de Noord-Londense derby staan verschillende Nederlanders op het veld. Bij de thuisploeg staat Siri Worm in de basis, bij de tegenstanders staan Vivianne Miedema, Daniëlle van de Donk en Jill Roord in de basis.

Arsenal kwam na een klein half uur spelen op voorsprong dankzij Caitlin Foord. Na 35 minuten verdubbelde Miedema de voorsprong door een corner schitterend af te maken.

Door het doelpunt van de OranjeLeeuwin, heeft zij nu vijf keer gescoord in drie competitieduels tegen de Spurs. Nog geen één spelers heeft zoveel doelpunten weten te maken in de competitie tegen de Spurs.