VIDEO | Martens en Groenen belangrijk bij ruime overwinning PSG

Paris Saint-Germain is het nieuwe jaar begonnen met een ruime competitiezege. De club uit Parijs was dinsdagavond met maar liefst 6-0 te sterk voor Lille. Jackie Groenen en Lieke Martens waren beide belangrijk.

In het gloednieuw stadion op de PSG Campus kreeg Lille zeker kansen, maar was het Paris Saint-Germain dat op voorsprong kwam. Op aangeven van Martens schoot Marie-Antoinette Katoto na een klein halfuur spelen de 1-0 binnen. Tien minuten later volgde de tweede Parijse goal. Sandy Baltimore zorgde voor een ruime marge.

Na de pauze ging het pas echt lopen bij de thuisploeg. Tien minuutjes na de rust vond Groenen Tabitha Chawinga, die de 3-0 op het scorebord zette. Baltimore tekende niet veel later voor haar tweede treffer van de avond, waarna Grace Geyoro na een uur spelen de vijfde PSG-treffer maakte. Het slotakkoord kwam op naam van Martens, die in minuut 86 de 6-0 maakte.

Groenen stond toen niet meer op het veld, zij ging in minuut 81 naar de kant. Martens speelde wel de gehele wedstrijd mee.

Lees meer:
0 reacties