VIDEO | Man City maakt zonder Casparij geen fout tegen West Ham

Manchester City heeft in de strijd om de landstitel geen fout gemaakt. De ploeg uit het blauwe deel van Manchester won zondag met 5-0 van West Ham United.

City moest het in eigen huis doen zonder Kerstin Casparij. De Nederlandse wingback was geschorst na een beledigend gebaar in de Manchester derby. De afwezigheid van Casparij bracht de ploeg van coach Gareth Taylor niet in de problemen: na drie minuten stond het al 2-0.

Leila Ouahabi opende al na een minuut de score, waarna Khadija Shaw de marge verdubbelde. Diezelfde Shaw maakte er halverwege de eerste helft ook nog 3-0 van. Het leek daarna lang bij die drie goals te blijven, maar in de laatste minuten werkte City nog wat meer aan het doelsaldo.

Laura Blindkilde Brown maakte haar eerste competitietreffer voor de ploeg uit Manchester, waarna Jess Parker de vijfde op het scorebord zette. City gaat momenteel aan kop van de Barclays Women's Super League, met 49 punten na negentien wedstrijden. Concurrent Chelsea heeft 46 punten, maar nog wel een wedstrijd tegoed.

Lees meer:
0 reacties