VIDEO | Kippenvel! Oranje komt met prachtige afscheidsvideo Martens

Lieke Martens neemt afscheid van de OranjeLeeuwinnen
Lieke Martens neemt afscheid van de OranjeLeeuwinnen Foto: © Pro Shots

Lieke Martens speelde dinsdagavond haar laatste wedstrijd als OranjeLeeuwin. In Finland nam de 31-jarige aanvalster afscheid van de nationale ploeg. Een dag later staat OnsOranje met een prachtige video stil bij 'de laatste van Lieke'.

Daarin een boodschap van Martens. "Lieve Oranje-fans, ik heb het Oranje-shirt altijd met trots en passie gedragen. Maar na dertien jaar is het voor mij nu tijd om afscheid te nemen. Samen met het team heb ik onvergetelijke momenten meegemaakt. Met het winnen van het EK in eigen land als hoogtepunt. Vanaf dat moment zijn wij, het team, en jullie, de fans, onafscheidelijk."

"Ik heb jullie gezien, gehoord en gevoeld. Of het nou in Nederland, Frankrijk of zelfs aan de andere kant van de wereld was, jullie kleurden de stadions en de straten Oranje", zegt de Limburgse. "Mijn onmogelijke droom is werkelijkheid geworden. Het Oranje-shirt 160 keer dragen en spelen in volle stadions. Mede dankzij jullie werd het mooier dan verwacht. En daarvoor wil ik jullie nog een keer bedanken. Want samen waren wij niet te stoppen", aldus Martens.

Na de boodschap van de aanvalster komen alle hoogtepunten van Martens in het shirt van de Leeuwinnen voorbij. Zo worden verschillende doelpunten in beeld gebracht en is ook te zien hoe populair Martens was bij de fans.

Lees meer:
0 reacties