VIDEO | Fenna Kalma pikt doelpuntje mee bij negenklapper Wolfsburg

VfL Wolfsburg heeft afgelopen weekend een flinke klap uitgedeeld aan het 1. FC Nürnberg van de Nederlandse coach Thomas Oostendorp. VfL Wolfsburg was met maar liefst 1-9 te sterk.

Bij Die Wölfinnen ontbraken Dominique Janssen en Lynn Wilms vanwege blessures. Fenna Kalma was wel van de partij, maar begon op de bank. Vanaf daar zag de spits hoe VfL Wolfsburg na zeven minuten spelen op voorsprong kwam via Vivien Endemann. 1. FC Nürnberg liet zich echter niet uit het veld slaan en maakte in de twaalfde minuut de 1-1.

Nog voor rust rekende VfL Wolfsburg af met de thuisploeg. Alexandra Popp zette de ploeg weer op voorsprong, waarna Ewa Pajor de 1-3 maakte. Popp tekende daarna voor haar tweede treffer van de middag. Na de pauze kwamen er nog eens vijf doelpunten bij.

Chantal Hagel zette de 1-5 op het scorebord. Pajor maakte vervolgens haar hattrick compleet, waarna de eer aan de inmiddels ingevallen Kalma was om de 1-8 te maken. Pajor bepaalde de eindstand op 1-9 met haar vierde goal van de wedstrijd.

Lees meer:
0 reacties