VIDEO | Beerensteyn in Team van de Week na heerlijk doelpunt

Lineth Beerensteyn juicht namens Juventus
Lineth Beerensteyn juicht namens Juventus Foto: © Pro Shots

Lineth Beerensteyn is aardig in vorm. De aanvalster van Juventus maakte in de afgelopen twee wedstrijden in Italië twee goals. Afgelopen weekend was ze belangrijk tegen het AC Milan van Selena Babb, Aniek Nouwen en Chanté-Mary Dompig.

Beerensteyn begon, net als Nouwen, in de basis en zag hoe Martina Piemonte na een halfuur spelen verzuimde om AC Milan op voorsprong te zetten. Na de rust sloeg de Nederlandse aanvalster toe. Ze zette de turbo aan en schoot de bal in de verre hoek: 1-0.

Diep in de blessuretijd viel door een benutte penalty van Arianna Caruso de beslissing. Haar goal levert Beerensteyn een plekje op in het Team van de Week van de Italiaanse Serie A. Ze voltooide daarnaast ook zes dribbels, minstens het dubbele van elke andere speelster die in deze speelronde actief was.