VIDEO | All Access Leeuwinnen: OranjeLeeuwinnen arriveren in Wolfheze

De OranjeLeeuwinnen zijn maandag begonnen aan de voorbereiding op het tweeluik met Finland. De ploeg van bondscoach Andries Jonker verzamelde zich eerst in Wolfheze, waarna er werd getraind in Doorwerth.

In de nieuwe All Access Leeuwinnen is te zien hoe de speelsters arriveren in Wolfheze. Esmee Brugts wordt uiteraard gefeliciteerd met de UEFA Women's Champions League-winst. "Ik ben moe, maar wel blij, natuurlijk", lacht de 20-jarige aanvalster als haar wordt gevraagd hoe het met haar gaat. "Het is allemaal zo snel gegaan, maar het is natuurlijk te gek. Het is een droom. Dat ik dit mag meemaken, vind ik echt speciaal."

Brugts heeft even de tijd nodig om alles te beseffen, zo geeft ze aan. "Voor nu geniet ik er van. Het is mooi om dit mee te mogen maken terwijl ik mijn eerste seizoen daar speel. Heel mooi", aldus de OranjeLeeuwin. Daarna wordt in beeld gebracht hoe Jonker zijn speelsters toespreekt, met een extra woordje richting Brugts. Daarna gingen de speelsters het veld op in Doorwerth. 

Lees meer:
0 reacties