VfL Wolfsburg strikt OranjeLeeuwin: "Ontwikkeld tot absolute topper"

Ralf Kellermann
Ralf Kellermann Foto: © Pro Shots

Lineth Beerensteyn is maandag gepresenteerd als nieuwste aanwinst van VfL Wolfsburg. De 27-jarige aanvalster heeft bij de Duitse topclub een contract tot medio 2026 getekend. Ralf Kellermann, directeur vrouwenvoetbal bij Die Wölfinnen, is 'enorm blij' dat Beerensteyn zich bij de club voegt.

"Ik ben enorm blij dat een internationaal ervaren aanvalster voor ons heeft gekozen", zegt Kellermann over de OranjeLeeuwin. "Ze is een snelle en explosieve aanvallende speelster die zowel als spits als op de vleugels een dreiging vormt", is de directeur vrouwenvoetbal enthousiast.

"Lineth heeft de afgelopen twee jaar bij Juventus stappen vooruit gezet en heeft zich in het Nederlands elftal ontwikkeld tot een absolute topper. Nu zijn we heel blij dat ze binnenkort haar kwaliteiten zal laten zien in het shirt van VfL Wolfsburg", aldus Kellermann. 

Bij VfL Wolfsburg komt Beerensteyn meerdere landgenoten tegen. Zo spelen Fenna Kalma en Lynn Wilms voor Die Wölfinnen. Deze zomer maakt ook Caitlin Dijkstra de overstap naar de Duitse topclub. Dominique Janssen vertrekt juist uit Wolfsburg.

Lees meer:
0 reacties