VfL Wolfsburg speelt oefenwedstrijden tegen twee Eredivisionisten

Fenna Kalma (VfL Wolfsburg) in het duel met TSG Hoffenheim
Fenna Kalma (VfL Wolfsburg) in het duel met TSG Hoffenheim Foto: © BSR Agency

Het seizoen zit er voor veel clubs op. Bij VfL Wolfsburg is het vizier alweer gericht op de komende voetbaljaargang. Op 4 juli wordt daar voor het eerst weer getraind.

Tussen 8 en 16 juli staat er dan weer een interlandbreak op het programma, waarna op 20 juli de eerste oefenwedstrijd op het programma staat voor de ploeg van Caitlin Dijkstra, Lynn Wilms en Fenna Kalma. Die Wölfinnen spelen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ook tegen twee Nederlandse tegenstanders.

Op 10 augustus wacht het treffen met FC Twente. Voor Dijkstra wordt dat het eerste weerzien met de ploeg waar ze de afgelopen seizoenen speelde. Het is nog niet bekend waar dat duel wordt afgewerkt. Een week later neemt VfL Wolfsburg het in het AOK Stadion op tegen PSV.

Eind augustus gaat VfL Wolfsburg op trainingskamp in Harsewinkel, waarna op 25 augustus het duel om de Supercup gepland staat. Daarin is Bayern München de tegenstander. In het weekend van 30 augustus tot 2 september gaat de Bundesliga vervolgens weer van start.

Lees meer:
0 reacties