Vertrekt Leuchter bij Ajax? 'Spits in verband gebracht met WSL-club'

Romée Leuchter juicht
Romée Leuchter juicht Foto: © Orange Pictures

Op 1 januari 2024 gaat de transfermarkt open. Het Engelse Liverpool zou zich deze winter wel eens willen versterken en daarbij komt de naam van Ajax-spits Romée Leuchter naar voren.

ESPN-journalist Sophie Lawson heeft gekeken naar wat de Reds, waar Shanice van de Sanden onder contract staat, deze winter nodig hebben. "Coach Matt Beard heeft de neiging om zijn kaarten dichtbij de borst te houden en buiten de gebaande paden te blijven met zijn aanwinsten", schrijft zij.

"Deze winter zou hij (Beard, red.) nog een curve-ball kunnen gooien, zoals Freiburg's Zwitserse international Svenja Fölmli of de hoog aangeschreven Ajax-aanvalster Romée Leuchter", aldus Lawson. De 22-jarige Leuchter maakte afgelopen seizoen al grote indruk met zeventien treffers in de competitie en is ook dit seizoen in goede vorm.

In de Azerion Vrouwen Eredivisie was ze in tien wedstrijden al tien keer trefzeker. Daarnaast vond de Limburgse ook al acht keer het net in de UEFA Women's Champions League. Leuchter ligt tot medio 2024 vast in Amsterdam.

Lees meer:
0 reacties