Feyenoord behoudt verdedigster en verlengt contract tot medio 2026

Amber Verspaget
Amber Verspaget Foto: © Pro Shots

Amber Verspaget, de 26-jarige centrale verdediger van Feyenoord, heeft besloten om haar contract met de club met nog eens twee seizoenen te verlengen. Dit betekent dat Verspaget nu tot halverwege 2026 aan Feyenoord verbonden blijft.

"Voor mij was de keuze om mijn contract bij Feyenoord te verlengen niet moeilijk", zegt Verspaget op de clubwebsite. "Al sinds de eerste dag heb ik het gevoel dat ik bij deze prachtige club op mijn plek zit. Er spreekt vanuit Feyenoord veel vertrouwen uit dat ik mijn verbintenis nu met twee jaar heb mogen verlengen. Daar ben ik uiteraard erg trots op en ik kan niet wachten om hier nog meer mooie herinneringen te maken."

"We zijn vanzelfsprekend erg blij dat we Amber haar verblijf bij de club met meerdere seizoenen hebben weten te verlengen", gaat Manon Melis, Coördinator Vrouwenvoetbal van Feyenoord, verder. "Zowel binnen als buiten het veld heeft Amber een belangrijke rol binnen het team. Daarnaast laat ze wekelijks haar kwaliteiten als centrale verdediger zien en kan ze met recht een van onze sterkhouders genoemd worden."

Lees meer:
0 reacties