Verspaget verlaat ADO na vier jaar: "Geelgroen met trots gedragen"

Amber Verspaget juicht na een goal namens ADO Den Haag
Amber Verspaget juicht na een goal namens ADO Den Haag Foto: © Orange Pictures

Amber Verspaget maakt komende zomer een transfer van ADO Den Haag naar Feyenoord. De 24-jarige verdedigster speelde in totaal vier seizoenen voor de club uit Den Haag.

Tot dusver kwam Verspaget tot 67 officiële wedstrijden in het groengele shirt van ADO Den Haag. "Ik ben super blij dat ik de afgelopen vier jaar deel uit heb gemaakt van de ADO Den Haag-familie, want dat is hoe ik het vanaf moment één heb ervaren", zegt ze op de website van ADO.

Verspaget vervolgt: "Een warm bad, waar ik de kans heb gekregen om mezelf te ontwikkelen op sportief, persoonlijk en het laatste jaar ook op maatschappelijk gebied. Ik heb hier zoveel geleerd en ik heb zoveel lieve mensen leren kennen, daar ben ik ADO heel erg dankbaar voor!"

"Ik wil mijn teamgenoten, stafleden, collega’s, natuurlijk de trouwe supporters en iedereen die ADO Den Haag een warm hart toedraagt heel erg bedanken voor de afgelopen jaren. Ik heb het Haagse geelgroen met heel veel trots gedragen! Laten we dit seizoen op een mooie manier afsluiten", besluit de verdedigster.

Lees meer:
0 reacties