Verspaget: "Ik ben trots dat ik onderdeel uitmaak van Feyenoord"

Amber Verspaget in het shirt van Feyenoord
Amber Verspaget in het shirt van Feyenoord Foto: © Orange Pictures

Amber Verspaget kijkt terug op een goed eerste halfjaar bij Feyenoord. De verdedigster is dankbaar en blij bij de Rotterdamse club.

"Eind juli kwamen we voor het eerst bij elkaar tijdens de open dag en de trainingen die daarop volgden", schrijft Verspaget op LinkedIn. "Het begon met het leren kennen van veel nieuwe mensen, de club en het vinden van mijn draai in een nieuw team. Ik ben dankbaar en blij met de kansen die ik heb gekregen en de mooie en leerzame wedstrijden die ik tot nu toe heb mogen spelen op Varkenoord en daarbuiten."

Ook buiten het veld is Verspaget actief bij Feyenoord. In augustus is ze gestart als maatschappelijk trainer bij de club. "Een super mooie combinatie, waarin ik mijn eigen ervaringen kan delen met de kinderen/jongeren van Rotterdam-Zuid. Waar ik bij ADO Den Haag ervaring heb opgedaan in het neerzetten van (maatschappelijke) projecten, sta ik nu middenin het werkveld."

"Om mijn kennis te verbreden heb ik de afgelopen zes weken deelgenomen aan een cursus binnen Feyenoord, waarin de onderwerpen/ doelgroepen die je tegenkomt als maatschappelijk trainer aan bod zijn gekomen", aldus de verdedigster. Ze besluit: "Ik ben trots dat ik onderdeel uitmaak van Feyenoord, zowel op voetballend als op maatschappelijk gebied, en ik kijk uit naar een mooie, leerzame en succesvolle tweede seizoenshelft!"

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Almere City FC. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in Almere. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
2/03
PSV V
14:00
Fortuna Sittard W
za
2/03
Feyenoord V
16:30
Excelsior Rotterdam W
za
2/03
PEC Zwolle V
16:30
ADO Den Haag V
zo
3/03
FC Twente V
12:15
Ajax V
zo
3/03
AZ W
14:30
Utrecht W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 15 35 45
2 Ajax V 15 31 36
3 PSV V 15 21 30
4 Fortuna Sittard W 15 16 27
5 ADO Den Haag V 15 6 22
6 PEC Zwolle V 15 0 21
7 Utrecht W 15 -11 21
Bekijk de hele stand