Verspaget baalt van nederlaag in De Kuip: "Is helaas niet gelukt"

Amber Verspaget in actie namens Feyenoord
Amber Verspaget in actie namens Feyenoord Foto: © Ed Voetee Photography

Amber Verspaget baalt als een stekker dat Feyenoord er niet in is geslaagd om het seizoen winnend af te sluiten. De Rotterdammers speelden zaterdag in De Kuip, maar daar won FC Utrecht met 2-1.

"Het was een hele mooie wedstrijd. We mogen in De Kuip spelen, dat is extra speciaal. We hadden er super veel zin in, daar keken we ook echt naar uit. Wat dat betreft waren alle voorbode voor een goede wedstrijd er", zegt Verspaget tegenover het clubkanaal. "Ik denk dat we in de eerste helft de kansen hebben gehad om op voorsprong te komen."

"In de tweede helft gaven we eigenlijk niet meer thuis", oordeelt de verdedigster. "We krijgen eigenlijk twee knullige doelpunten tegen. Dan verlies je. Waar dat aan lag? Eén keer schieten we de bal niet goed weg. Die andere goal werd van richting veranderd. Dat kan gebeuren. Als we zelf de doelpunten maken, dan kom je misschien niet in die situatie. Dan doen die situaties er ook niet toe. Dat was gewoon jammer, dat dat ons in De Kuip moet overkomen."

Hoe Verspaget kijkt naar het afgelopen seizoen? "In de eerste seizoenshelft hadden we het echt heel moeilijk. Na de winter hebben we het goed omgedraaid. We hebben laten zien waartoe we in staat zijn. We hebben mooie wedstrijden gespeeld, goede tegenstanders verslagen. We wilden het in De Kuip, met de supporters op de tribune, mooi afsluiten. Dat is helaas niet gelukt."

Lees meer:
0 reacties