Verdrietig nieuws: 'Sherida Spitse en vrouw Jolien uit elkaar'

Sherida Spitse
Sherida Spitse Foto: © Pro Shots

Sherida Spitse en haar vrouw Jolien zouden uit elkaar zijn. Dat meldt juicekanaal RealityFBI. De twee zouden al maanden uit elkaar zijn, zo vertelt een bekende van het stel.

Spitse en Jolien waren jarenlang samen en kregen in 2017 zoontje Jens. Een jaar later stapten de twee in het huwelijksbootje en in 2020 werd dochter Mila geboren. Een volger van RealityFBI viel het op dat Spitse een aantal foto's met Jolien op Instagram had verwijderd. Daarnaast volgden de twee elkaar niet meer op Instagram.

Een bekende van het stel weet te melden dat de twee al maanden uit elkaar zijn. "Dit is niet op goede voet en er is veel gezeur", zo meldt de bron aan RealityFBI. "Sherida heeft ook haar eigen stekje nu en Jolien woont met de kinderen op het oude adres. Een paar maanden geleden overleed een familielid van Jolien en toen stond Sherida ook al niet meer op de rouwkaart."

Wat er precies speelt tussen de twee is niet duidelijk. Spitse plaatste afgelopen weekend een oproep op Instagram. "Wie weet er een goede praktijk die tattoos weg kan laseren? Stuur mij dan aub een DM", schreef de captain van Ajax en de OranjeLeeuwinnen. Volgens een volger kan dit zomaar eens te maken hebben met de breuk. "Ik dacht dat ze ergens de naam van Jolien had staan."

Lees meer:
0 reacties