Veerle van der Most tevreden: "We zijn als team behoorlijk gegroeid"

Veerle van der Most (AZ) in duel met Milicia Keijzer (Ajax)
Veerle van der Most (AZ) in duel met Milicia Keijzer (Ajax) Foto: © BSR Agency

Veerle van der Most kijkt met een positief gevoel terug op haar debuutseizoen bij AZ. De 19-jarige aanvalster kwam dit seizoen negentien keer in actie in de Azerion Vrouwen Eredivisie, waarin ze een keer tot scoren kwam.

Wat haar hoogtepunt was? "De wedstrijd in het stadion van AZ tegen FC Twente", zegt Van der Most gelijk in gesprek met RegioNoordkop. "Ik stond tegen Twente ook voor het eerst weer in de basis. Op de tribune zaten ongeveer vierduizend mensen en we speelden ook nog 2-2."

AZ zette dit seizoen grote stappen, zo merkte de aanvalster. "We zijn als team behoorlijk gegroeid. In het begin moesten we even elkaar wennen, maar we hebben in de tweede seizoenshelft een goede reeks neergezet, waarin we vier wedstrijden ongeslagen bleven."

Van der Most is tevreden met haar optredens. "Ik blijf gewoon mijn best doen", aldus de aanvalster, die niet van plan is om deze zomer te vertrekken uit Alkmaar. "Het topdoel is mijn basisplaats vast te houden en van daaruit meer goals en assists te geven."

Lees meer:
0 reacties