Van Veenendaal complimenteert OranjeLeeuwin: "Vind ik heel knap"

Shanice van de Sanden en Sari van Veenendaal kennen elkaar al heel lang. Beide speelsters zijn inmiddels international, maar speelde in de jeugd ook al tegen en met elkaar.

Van Veenendaal vindt Van de Sanden 'eigenzinnig'. "Je hebt echt je eigen stijl ontwikkeld", zegt de keepster in een video van OnsOranje. "Ik ken jou gewoon al heel lang. Ik vind dat je het echt op je eigen manier hebt gedaan hoe jij je tot Sjaan hebt gemaakt, ook echt hoe jij het zelf wilde."

"Je hebt me ook wel echt zien vallen en opstaan", reageert Van de Sanden. "Af en toe heb jij me wel even moeten corrigeren. Zo was je altijd wel in mijn leven." Van Veenendaal en Van de Sanden woonden in hun tijd bij FC Twente samen in één huis. "Dan moest jij wel gewoon naar school gaan 's ochtends", lacht Van Veenendaal. "Dan klopte ik wel op de deur."

"Maar als ik nu kijk wat je bent geworden en hoe je jezelf ontwikkeld hebt, dan heb je dat wel helemaal zelf op jouw manier gedaan", vervolgt de doelvrouw. "Dat vind ik wel heel knap. Daarnaast vind ik dat creatief bij je past, hoe je uiterlijk en innerlijk combineert. Je hebt altijd een oplossing voor hetgeen je wilt bereiken."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
ADO Den Haag V
14:00
PEC Zwolle V
zo
1/10
FC Twente V
12:15
Feyenoord V
zo
1/10
Utrecht W
12:15
SC Heerenveen V
zo
1/10
Fortuna Sittard W
12:15
Excelsior Rotterdam W
zo
1/10
PSV V
12:15
AZ W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 2 4 6
2 Utrecht W 2 3 6
3 PSV V 2 5 4
4 AZ W 2 1 4
5 FC Twente V 1 7 3
6 Ajax V 1 2 3
7 ADO Den Haag V 1 0 1
Bekijk de hele stand