Van Veenendaal als keeperstrainer? "Ga ik zeker niet aan beginnen"

Sari van Veenendaal
Sari van Veenendaal Foto: © Orange Pictures

Sari van Veenendaal besloot in de zomer van 2022 een punt achter haar carrière te zetten. Inmiddels is de voormalig doelvrouw werkzaam als adviseur vrouwenvoetbal bij de KNVB.

"Ik vond het het allermooiste om meiden in Nederland te inspireren en te laten zien dat alles mogelijk is. Dat doe ik nu niet meer vanaf het veld. Ik ben nu aan het kijken op welke manier ik dat binnen de KNVB kan doen", geeft Van Veenendaal aan in gesprek met RTV Utrecht. Of een rol als trainer iets voor haar is? "Zeg nooit nooit, maar ik ga daar niet vanuit. Dat trekt mij op dit moment niet." Ook geen functie als keeperstrainer? "Dat is wel heel makkelijk om nu te zeggen. Daar ga ik zeker niet aan beginnen", is ze duidelijk.

Van Veenendaal is wel heel blij dat haar oude club FC Utrecht terug is in de Eredivisie. "Ik vind het heel mooi", zegt de voormalig doelvrouw, die twee wedstrijden onder de lat stond bij de Domstedelingen. "Maar ik zag er ook, als kleintje aan mijn vaders hand, mijn eerste wedstrijd in het stadion. Dus dat zal altijd een bijzondere club voor mij blijven", aldus Van Veenendaal.

Lees meer:
0 reacties