Van Straten maakt transfer: "Heb ik lang en hard voor gewerkt"

Dieke van Straten tekent bij FC Utrecht
Dieke van Straten tekent bij FC Utrecht Foto: © FC Utrecht

FC Utrecht heeft zich versterkt met Lena Mahieu en Dieke van Straten. Beide speelsters komen over van PSV. De 19-jarige Mahieu kijkt uit naar de overstap naar de Domstad.

"Ik ben superblij dat ik vanaf het nieuwe seizoen speelster ben van FC Utrecht”, reageert de verdedigster. “Er ligt in Utrecht een mooi en realistisch plan. Ik voelde me er direct op mijn gemak en denk dat ik mij in Utrecht optimaal kan ontwikkelen. Komend seizoen wil ik zoveel mogelijk speelminuten maken en me ontwikkelen als persoon en speelster", aldus Mahieu.

Van Straten had direct een goed gevoel bij de club die komend seizoen terugkeert in de Azerion Vrouwen Eredivisie. "Ik ben er heel blij mee en heel trots op dat ik bij FC Utrecht mijn eerste contract heb getekend”, geeft ze aan. "Hier heb ik lang en hard voor gewerkt. Vanaf het eerste gesprek was het gevoel bij FC Utrecht goed. De ambities die de club heeft, spreken mij aan."

"FC Utrecht speelt vanuit het hart en met plezier. Ik wil belangrijk zijn voor het team, binnen en buiten het veld een belangrijke rol vertolken en er alles uithalen", besluit Van Straten.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand