"Van Praag op het ereterras bij de vrouwen, daar is irritatie over"

Michael van Praag
Michael van Praag Foto: © Orange Pictures

Mike Verweij weet dat er binnen de clubleiding van Ajax wat irritatie is over de rol van Michael van Praag. De voorzitter van de Raad van Commissarissen willen langer aanblijven dan de bedoeling zou zijn.

"Ik maak me best zorgen", geeft Verweij aan in de Kick-off podcast van De Telegraaf. "Kijk, Alex Kroes komt in maart als nieuwe algemeen directeur naar Ajax. Je zou toch hopen dat Michael van Praag bepaalde maatregelen neemt in plaats van dat hij de hele tijd op het ereterras gaat zitten bij de wedstrijden van Ajax Vrouwen."

De clubwatcher vervolgt: "Dat zou het een stuk makkelijker maken voor Alex Kroes. Maar alle betrokkenen zitten er nog. Kees van Oevelen, Annette Morsman en Georgette Schlick zitten er allemaal nog. En zij hebben Sven Mislintat gewoon zijn gang laten gaan."

"Van Praag op het ereterras bij de vrouwen. Daar is intern best wel irritatie over", weet Verweij. "Commissarissen Michael van Praag en Leo van Wijk, de oud-KLM-directeur, zouden voor een heel korte periode komen, schoon schip maken en dan weer weggaan. Iedereen ging ervan uit dat ze voor de zomer zouden weggaan, maar Michael van Praag is toch van plan om er drie jaar te zitten. Dat zorgt binnen de vereniging echt wel voor irritatie", aldus de journalist.

Lees meer:
0 reacties