Van Lunteren stopt niet na zwangerschap: ''Ik ga zeker door''

Copyright Van Lunteren 5f8eea1a5aa6e
Copyright Van Lunteren 5f8eea1a5aa6e Foto: © Pro Shots

Desiree van Lunteren is zwanger en is tijdelijk gestopt met voetballen. Tijdelijk, want de 27-jarige ex-international is vastberaden om na haar zwangerschap weer terug te keren op het voetbalveld.

In 2019 stopte Van Lunteren als speelster van het Nederlands Elftal. Dat had echter niets met een kinderwens te maken. "Dat stond hier los van", zegt ze tegenover de Telegraaf. "Het was gewoon mooi geweest als international. Destijds was ik ook nog niet bezig met kinderen."

Ook haar terugkeer naar Nederland, ze maakte in de zomer van 2019 de overstap van het Duitse Freiburg naar Ajax, had daar eveneens niets te maken. "Ik wilde gewoon dichter bij familie en vrienden zijn, om leuke dingen te kunnen doen en niet alleen met voetbal bezig te zijn."

De verdedigster annex middenveldster gaf bij het bekendmaken van haar zwangerschap aan door te gaan met voetballen. Momenteel is Van Lunteren bezig om tijdens haar zwangerschap zo fit mogelijk te blijven, met hulp van onder meer oud-international Marlous Pieëte en clubarts Manuela de Jong. "Ik ga zeker door", is ze vastberaden.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand