Van Lunteren: "Ik vind haar heel vaak niet heel goed fluiten"

Desiree van Lunteren
Desiree van Lunteren Foto: © Pro Shots

Na afloop van de topper tussen FC Twente en PSV verscheen een ontevreden Desiree van Lunteren voor de camera. Van Lunteren was vooral ontevreden over het spel van de Eindhovenaren.

"We hebben het niet goed genoeg gedaan", reageert een ontevreden Van Lunteren voor de ESPN-camera. Ik denk dat het terecht is dat FC Twente hier gewonnen heeft. We hoeven niet eens over tactiek te gaan praten, want ik denk dat we de eerste helft super slordig waren en de bal veel te snel verloren. We kwamen niet van onze eigen helft af. Dan kun je over tactiek praten, maar we kwamen er niet uit."

"We kunnen de bal niet langer dan drie keer rondspelen", gaat een geïrriteerde Van Lunteren verder. "Als je kijkt naar de energie die we de laatste twintig minuten leveren, daar wordt ik dan wel weer blij van. Er zit dus nog wel strijd in."

Op de vraag of de frustratie ook vanwege de scheidsrechter kwam, reageerde de PSV-captain duidelijk. "Ik moet zeggen dat ik haar heel vaak niet heel goed vind fluiten. Uiteindelijk mag je het niet de schuld geven en ligt het aan onszelf. FC Twente was ook gewoon beter, maar het helpt niet."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand