Van Lunteren: "Het zou raar zijn als je er niet over praat"

Desiree van Lunteren scoort voor PSV
Desiree van Lunteren scoort voor PSV Foto: © Orange Pictures

PSV Vrouwen staat momenteel vierde in de competitie met 14 punten uit negen wedstrijden, maar wat opvallend is, is dat de Eindhovenaren nog geen enkele uitwedstrijd wisten te winnen. Desiree van Lunteren reageert na afloop van de wedstrijd tegen PEC Zwolle, die in 1-1 eindigde.

"Het is wel vervelend natuurlijk dat we de uitwedstrijden nog niet gewonnen hebben", zo begint Van Lunteren bij de NOS. "Ik denk dat we vandaag een goede stap hebben gezet en laten zien wat we waard zijn. Het was jammer dat de 1-1 viel."

"Er zijn altijd dingen die beter kunnen Ik denk dat we wel wat meer strijd hebben laten zien dan afgelopen wedstrijd", gaat ze verder. De 1-1 van PEC Zwolle kwam op een gelukkige manier tot stand. "Slordigheidje? Ik denk dat het gewoon jammer is dat ie zo erin valt. Ik denk dat we ook kansen hebben gehad om de tweede te scoren."

Na het 5-1 verlies tegen Ajax, heeft de selectie van PSV bij elkaar gezeten. "Tuurlijk praat je erover, het zou raar zijn als je er niet over praat en het gewoon wegschuift. We bekijken de beelden, maar ik moet zeggen, we hebben ook gewoon heel veel lol met elkaar."

Desiree van Lunteren scoort voor PSV
Samenvatting: PSV verspeelt dure punten op bezoek bij PEC Zwolle Lees ook
Lees meer:
0 reacties