Van Kerkhoven hoopt op debuut: "ArenA gaat sowieso een kick geven"

Ella Van Kerkhoven in actie namens KRC Genk
Ella Van Kerkhoven in actie namens KRC Genk Foto: © BSR Agency

Ella Van Kerkhoven hoopt zaterdag haar debuut namens Feyenoord te kunnen maken. De Belgische spits kwam afgelopen winter over van KRC Genk, maar moest vorige week de wedstrijd tegen AZ nog aan zich voorbij laten gaan.

"Ik ben ziek geworden, dus dat viel wat tegen. Ik heb deze week de hele week kunnen meetrainen en ik heb er vooral heel veel zin", geeft Van Kerkhoven aan bij ESPN. De Belgisch international volgde de Azerion Vrouwen Eredivisie al voorafgaand aan haar overstap: "Ik volg het Nederlandse voetbal, aangezien er nog meer Belgen in de Eredivisie spelen."

"Feyenoord is een club om u tegen te zeggen, met een team dat zeker beter kan dan waar we op het moment staan. Ik denk dat het vanaf hier in een stijgende lijn kan gaan", klinkt het. Zaterdag staat de wedstrijd tegen Ajax op het programma. "Ik heb veel gehoord over de rivaliteit van de twee teams, dat maakt het net iets leuker om je debuut hopelijk te kunnen maken. De ArenA gaat sowieso al een kick geven. Ik kijk er echt enorm naar uit."

Lees meer:
0 reacties