Van Es lacht: "Voor ons thuis heel fijn dat PSV de CL in gaat"

Kika van Es met haar vriend Paul Jans
Kika van Es met haar vriend Paul Jans Foto: © BSR Agency

Kika van Es sloot deze zomer haar carrière als profvoetbalster af. In de podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus vertelt ze een opvallend verhaal over haar vriend, die groot PSV-fan blijkt.

"Het heeft heel lang geduurd", begint Van Es over de Champions League-plaatsing van de mannenploeg uit Eindhoven. "Mijn vriend is echt diehard PSV-fan. Dus het was ook voor ons thuis wel heel erg fijn dat PSV de Champions League in ging. Ik ben er echt heel erg blij mee. En ook vooral het voetbal dat ze nu spelen. Dat ziet er in ieder geval weer wat beter uit. Het is erg leuk om naar te kijken."

"Ik ben zeker een PSV-fan, maar ik kijk niet heel vaak met hem samen", vervolgt de voormalig international. "Hij is gewoon echt te fanatiek, dat is niet leuk. Je moet je voorstellen: hij zit op het puntje van de bank of hij staat te ijsberen voor de tv. Schelden, vloeken, tieren. Afgelopen jaar is natuurlijk niet het beste jaar geweest, het is heel extreem geweest. Ik heb ooit wel eens filmpjes voor de grap gemaakt, maar eigenlijk is het helemaal niet grappig. Dus ik ben heel erg blij dat ze het goed doen nu", besluit Van Es.

Lees meer:
0 reacties